Projekt – Malim koracima do sretnog djetinjstva

Potpisan ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava u svrhu provedbe projekta pod nazivom: „Malim koracima do sretnog djetinjstva“

Prijavom na otvoreni Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Unaprjeđenje usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja“, Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Operativni porogram „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.“donijelo je odluku o financiranju projekta Dječjeg vrtića Buba Mara Čabar.

Naime, 4. rujna 2018. godine u Splitu, ravnateljica Dječjeg vrtića Laura Turk Resman potpisala je s ministricom demografije, obitelji, mladih i socijalne politike, Nadom Murganić te ravnateljem Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Antom Lončarem, Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava u svrhu provedbe projekta pod nazivom: „Malim koracima do sretnog djetinjstva“.

2.884.677,80 kuna bespovratnih sredstava dodijeljeno je za provedbu projekta u trajanju od 30 mjeseci. Svrha projekta je usklađivanje poslovnih i obiteljskih obveza roditelja, na način da se osigura pružanje usluge poslijepodnevnog rada s djecom predškolske dobi u Dječjem vrtiću Buba Mara Čabar kao jednog od preduvjeta ostanka mladih obitelji u gradu Čabru, partneru projekta.

Za potrebe projekta zapošljava se 3 radnika na poslovima njege, odgoja i obrazovanja, socijalne i zdravstvene zaštite te skrbi o djeci te 6 radnika na pomoćnim poslovima prehrane i održavanja čistoće.

Natječaj za prijem radnika na određeno radno vrijeme objavljen je 7.rujna 2018.godine.

Obavijest o rezultatima natječaja

Dana 17. rujna 2018. godine, temeljem provedenog javnog Natječaja za prijem radnika na određeno radno vrijeme na poslovima njege, odgoja i obrazovanja, socijalne i zdravstvene zaštite te skrbi i radnika na pomoćnim poslovima prehrane i održavanja čistoće, Upravno vijeće Dječjeg vrtića Buba Mara Čabar donijelo je odluka o zapošljavanju devet (9) kandidatkinja s kojima će se sklopiti Ugovor o radu na određeno vrijeme.
Ugovorom će se definirati sva prava i obveze koje proizlaze iz radnog odnosa.

NABAVA

– u prilogu Plan nabave za 2018.g.  – preuzmite PDF
– u prilogu Didaktička sredstva i druga pomagala, nabava – preuzmite PDF ili DOCX

 

PDF verziju objave preuzmite ovdje.

Odgovori