srpanj

11srp2019

Rezultati Natječaja za prijem radnika na radno mjesto u svrhu provedbe projekta “Unaprjeđenje usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja”.

Dana 11.7.2019. jednoglasnom odlukom Upravnog vijeća na radno mjesto odgojitelj/ica na određeno puno radno vrijeme primaju se:
– Karla Malnar,
– Silvija Klepac,
– Valentina Čop.
Dana 11.7.2019. jednoglasnom odlukom Upravnog vijeća na radno mjesto kuhar/ica na određeno nepuno radno vrijeme primaju se:
– Želinka Rendulić,
– Đurđa Klepac.
Dana 11.7.2019. jednoglasnom odlukom Upravnog vijeća na radno mjesto spremač/ica na određeno nepuno radno vrijeme primaju se:
– Martina Čendak,
– Vida Naglić -Poje.

4srp2019

POŠTOVANI RODITELJI !
Na temelju članka 19. Plana upisa djece i ostvarivanje prava i obveza korisnika usluga u Dječjem vrtiću Buba Mara Čabar, dječji vrtić donosi:

ODLUKU O REZULTATIMA UPISA za pedagošku godinu 2019./2020.

Rezultate možete preuzeti ovdje.

Rezultati su objavljeni na oglasnoj ploči i web.stranici Dječjeg vrtića u obliku liste koja sadrži ŠIFRU SA ZAHTJEVA ZA UPIS.
Na temelju članka 23. Plana upisa djece i ostvarivanje prava i obveza korisnika usluga u Dječjem vrtiću Buba Mara Čabar, za djecu koja ne mogu biti primljena u vrtić utvrđuje se lista čekanja.
Djeca koja po prijavi nisu primljena u vrtić za koji su prijavu podnijeli, mogu se prema odluci Komisije upisati u ostale vrtiće.
ČABAR – poludnevni ili cjelodnevni odgojno obrazovni program
TRŠĆE – poludnevni odgojno obrazovni program